Als zelfstandig coach, trainer en filmmaker werk ik al sinds midden jaren ’80 als freelancer, als ZZP’er. In de loop der jaren zijn er veel interessante, vakkundige en inspirerende mensen op mijn pad gekomen. Met een aantal van hen ben ik een duurzame samenwerking aangegaan, bijvoorbeeld:

frank

Let's be frank: wat in de meeste organisaties nodig is is meer openheid en veiligheid om jezelf -constructief- te uiten.


Cor van der Sluis en ik zijn partners in frank CS, waarin we samenwerken met een aantal zeer ervaren coaches/trainers. Ons doel met frank is mensen en organisaties te ondersteunen er meer uit te halen, wat dat ‘meer’ ook is. Op dit moment zijn we het meest bezig met ons programma “TeamLab”.

How Company

Met How Company werk ik sinds 2003 samen als ben ik senior coach en trainer. Met hen verzorg ik oa. open trainingen Communication for Excellence (Persoonlijk Leiderschap).

Voor zeer diverse opdrachtgevers (profit/non-profit) verzorgen we de programma's die nodig zijn in organisaties.


Hun visie (die ik natuurlijk deel): iedereen heeft het recht zijn potentieel te vervullen.

groeifabriek

Met de mensen van de groeifabriek werk ik ook al bijna 20 jaar samen. We doen vergelijkbare dingen, staan op vergelijkbare manier in het leven en we hebben veel met elkaar meegemaakt. Dat maakt de samenwerking altijd intuitief en soepel; we vullen elkaar aan en weten wat we aan elkaar hebben.


Op dit moment werk ik met Bart samen aan een cultuurprogramma en leiderschapsontwikkeling bij een opdrachtgever. Voor Muriel geef ik de trainingen waar zij zelf niet aan toekomt.

Ericka Kuyters - lifelab

Ooit heb ik samen met Ericka de eerste opzet van haar succesvolle programma lifelab gemaakt. Daarnaast zijn we nu weer aan het samenwerken aan een nieuw programma: ruimte om te kiezen. Dit is voor 'klemzitters', iedereen die op dit moment moeite heeft met een keuze in het leven.


Meer info volgt!

Stichting Pole4

De stichting Pole4 bestaat niet meer, heel jammer!


Bij de stichting Pole4 was ik ‘maestro’ (trainer en begeleider) van het programma: een meerdaagse hike in de bergen van Mallorca. In dat programma begeleidden we jongeren in het versterken van hun leiderschapskwaliteiten.


Het programma voor jongeren was ontstaan door de leiderschapsvaardigheden waar we in het bedrijfsleven mee werken, om te bouwen naar een praktisch programma in de bergen.