Ik help mensen meer ruimte te creëren om te bloeien. Die ruimte creëren we samen, door coaching, training, sparren, wandelen, lachen; dat wat nodig is.


Soms is dat met teams, om de samenwerking in die teams te versterken of om gedoe de wereld uit te helpen. Beide kan met het TeamLab.  Soms is dat individuele coaching, 1 op 1. Of is het wandelen in de bergen van Mallorca, als (persoonlijk) leiderschapsprogramma Pole4.


Alles gericht op het (opnieuw) in de eigenkracht zetten van mensen, met focus op verbinding met de mensen om hen heen; hun families, hun partners, hun teams en hun organisaties. Vanuit jarenlange ervaring en met veel plezier!

versterk je talenten


- met de talentenscan als basis voor coaching

https://www.talentscan.me/nl/invite/Frankcs2

Hier zie je een stukje van een voorbeeld van de gratis kennismakings-talentscan. Die kun je gratis doen via onderstaande knop.

Als basis voor coaching gebruik ik vaak de uitgebreide scan. Die scan geeft je inzicht in de benutte competenties en talenten, maar vooral ook in waar je nog meer mogelijkheden hebt. En waar je energie verspilt door in te zetten op talenten die eigenlijk niet zo goed bij je passen. Heel fijn!


Tegelijk is het maar één van de instrumenten; ik kijk altijd wat bij je past en het best zou kunnen werken.

Individuele coaching
bouwblokken TeamLab
Pole4 team ontbijt

Individuele coaching

We leren in ons leven wel sociale vaardigheden, maar vaak niet bewust. We krijgen geen les in het vak: hoe ga ik om met mezelf en met anderen?


Dat moet je zelf uitzoeken en meestal werkt dat prima. En soms merk je dat je tegen een barrière aanloopt en is je volgende stap niet helder. Of wil je graag meer handvatten. Coaching kan je daarbij helpen. Bel me als je daar meer over wilt weten.

TeamLab

Binnen ons bedrijf frank (www.frank-cs.nl) hebben we het TeamLab ontwikkeld. Dit is een team traject met een kick-off, waarna het team in de praktijk aan de slag gaat, met eigen uitdagende doelen waar ze toch al mee bezig zijn. Daar begeleiden we ze bij, we geven feedback en dagen uit.

Het is echt fantastisch om te zien hoe groot de impact is van het TeamLab en hoe veel voldoening mensen daarin beleven.

Pole4

Intussen bestaat de stichting Pole4 niet meer, heel jammer.


De ervaring die we met leiderschapstrainingen in het bedrijfsleven hebben opgedaan, hadden we omgezet in een leiderschapsprogramma voor jongeren. We deden een lange hike in de bergen van Mallorca en intussen kwamen de aspecten van leiderschap aan bod. Jongeren vonden het een fantastische reis en hun ouders zijn blij met de veranderingen die zij zien.


Kijk deze film als je een sfeerimpressie wilt zien.

team instructie Mallorca
persoonlijk leiderschap
team relaunch vastgelopen team
teamcoaching on the job

Pole4 voor teams en bedrijven

Het programma Pole4 (zie bovenaan) voor jongeren werkt zo goed, dat sommige ouders vroegen of we dat niet in hun bedrijf konden doen voor de leidinggevenden. Intussen doen we dat ook met individuele volwassenen en teams en dat heet PoleV.

Dit is een meerdaagse hike in de bergen van Mallorca en intussen komen de aspecten van leiderschap en teamsamenwerking aan bod. Een prachtig gereedschap voor het versterken van je team en het creëren van vernieuwde focus.

Daarmee is de cirkel voor ons weer rond.


Kijk deze film als je een sfeerimpressie wilt zien.

Trainingen Persoonlijk Leiderschap

Via verschillende opdrachtgevers verzorg ik trainingen Persoonlijk Leiderschap, in varianten van twee tot vijf dagen. Ook binnen frank-cs bieden Cor en ik open trainingen Persoonlijk Leiderschap aan.


Zie de pagina Partners

Team Relaunch

Soms loopt een team vast, dan ontstaat er gedoe en veel interne focus. Tot en met ruzie en ziekmeldingen. Soms denk ik als coach: “had me hier nou eerder bij gehaald” want dat had mensen veel ellende kunnen besparen.

Zulke teams weer vlot trekken en een nieuwe start geven, dat is Relaunch.

Teamcoaching - on the job

De meeste teams gaan goed, maar net als in sport is het fijn als er iemand mee kan kijken van buitenaf, die tips en aanwijzingen geeft op het proces van het samenwerken. Geweldig om te zien hoe snel kleine veranderingen grote impact hebben.