Visie

Erik Bannenberg

Ruimte creëren om te floreren,

voor iedereen

Corona, thuiswerken en coaching

Corona dwingt ons allemaal om onze manieren van samenwerken onder de loep te nemen. We werken thuis, vergaderingen doen we op afstand en we spreken niet meer in openbare gelegenheden af. We worden uit onze comfort zone gehaald en dat is bij coaching meestal goed voor je ontwikkeling!

Ook coaching doen we nu anders dan de meeste mensen gewend zijn. Voor mij is online coaching al een tijdje normaal, ik doe dat vaker met teams en mensen die wat verder weg zijn. 


Wil je dus wél gecoacht worden, ook in deze tijden, neem dan contact op via deze knop. Je zult ervaren dat online coaching ook heel goed werkt.

Waar ik voor sta

Ik help mensen meer ruimte te creëren om te bloeien. Die ruimte creëren we samen, door coaching, training, sparren; dat wat nodig is.


Soms is dat het TeamLab, om de samenwerking in teams te versterken. Soms is dat Relatie Coaching, voor stellen. Of is het wandelen in de bergen van Mallorca, als leiderschapsprogramma voor jongeren, met Pole4. 


Alles gericht op het (opnieuw) in de eigen kracht zetten van mensen en hun relaties. En dus hun partners, hun teams en hun organisaties. Vanuit jarenlange ervaring en met veel plezier!

VISIE

Ruimte creëren om te floreren

Ruimte creëren om te floreren, voor iedereen. Ik geloof dat iedereen wil bloeien, het beste uit zichzelf wil halen, voldoening wil ervaren en wil genieten van het leven. Om te floreren hebben we creativiteit, lef en ruimte nodig. Daar wil ik bij helpen.

 

Ruimte creëren om eruit te halen wat jij wilt. Dat kan het maximale zijn, om je potentieel te vervullen. Dat kan ook meer balans zijn, zodat je meer ruimte ervaart om te genieten. En dat kan ook meer verbinding zijn, zowel in je privérelaties als in je werk. Ruimte en creativiteit zijn nodig zodat je sneller, makkelijker en vooral met meer plezier bereikt wat jíj́ belangrijk vindt. En daarmee met de mensen om je heen, in jouw relaties en binnen jouw team en organisatie. Dat is floreren.

 

Coaching of training kan jou helpen je volgende stappen meer helder te krijgen… én die stappen ook echt te zetten. Vaak weet je precies welke verandering je wilt, maar doe je het om een of andere reden niet. Soms weet je even niet wat je wilt. Een goede coach kan je helpen focus te creëren, een spiegel voorhouden, en vragen stellen die je verder helpen. Ik ben zo’n coach.

Resultaatgerichte pragmatische coaching, met een goed oog voor de mens, menselijke waarden en drijfveren. Nadruk op het verbeteren van relaties, met jezelf, je partner, je team en ... ?

CONTACT

Schellingwouderdijk 89

1023 NA  Amsterdam

erik@erikbannenberg.nl

  Tel: 0655 3202 77

Cookies helpen de site beter te functioneren, is dat oké voor jou?

Oké dan maar