Coaching

Coaching

Ik help mensen meer ruimte te creëren om te bloeien. Die ruimte creëren we samen, door coaching, training, sparren; dat wat nodig is. Soms is dat het TeamLab, om de samenwerking in teams te versterken. Soms is dat Life Coaching, voor individuen. Of is het wandelen in de bergen van Mallorca, als leiderschapsprogramma voor jongeren, met Pole4. Alles gericht op het (opnieuw) in de eigen kracht zetten van mensen. En dus hun teams en hun organisaties. Vanuit jarenlange ervaring en met veel plezier!

Individuele coaching
bouwblokken TeamLab
Pole4 team ontbijt

Resultaatgerichte pragmatische coaching, met een goed oog voor de mens, menselijke waarden en drijfveren. Nadruk op het verbeteren van relaties, met jezelf, je partner, je team en ... ?

Individuele coaching

We leren in ons leven wel sociale vaardigheden, maar niet bewust, we krijgen geen les in het vak: hoe ga ik om met mezelf en met anderen. Dat moet je zelf uitzoeken en meestal werkt dat prima. En soms merk je dat je tegen een barrière aanloopt en is je volgende stap niet helder. Of wil je graag meer handvatten. Coaching kan je daarbij helpen. Bel me als je daar meer over wilt weten.

TeamLab

Binnen mijn bedrijf frank (www.frank-cs.nl) hebben we het TeamLab ontwikkeld. Dit is een team traject met een kick-off, waarna het team in de praktijk gaat werken aan eigen uitdagende doelen. Daar begeleiden we ze bij, we geven feedback en dagen uit.

Het is echt fantastisch om te zien hoe groot de impact is van het TeamLab en hoe veel voldoening mensen daarin beleven.

Pole4

De ervaring die we met leiderschapstrainingen in het bedrijfsleven hebben opgedaan, hebben we omgezet in een leiderschapsprogramma voor jongeren. We doen een lange hike in de bergen van Mallorca en intussen komen de aspecten van leiderschap aan bod. Jongeren vinden het een fantastische reis en hun ouders zijn blij met de veranderingen die zij zien. Voor als je later leider wilt worden, als je een mooie reis wilt maken, of gewoon goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Check ook www.Pole4.nl


Of kijk deze film als je een sfeerimpressie wilt zien.

CONTACT

Schellingwouderdijk 89

1023 NA  Amsterdam

erik@erikbannenberg.nl

  Tel: 0655 3202 77

Cookies helpen de site beter te functioneren, is dat oké voor jou?

Oké dan maar